Citrarke in Češminke v Osnovni šoli 27. julija v Kamniku

Objavljeno .

kamnik 23junij2017Citrarke, ki jih vodi prof. Peter Napret in Češminke pod vodstvom Bože Bauer so nastopile v Osnovni šoli 27. julij v Kamniku.

Člani in članice Društva Lipa Domžale sodelujejo s svojimi nastopi na različnih prireditvah (občinskih, kulturnih, humanitarnih, medgeneracijskih) tako v Občini Domžale, kot tudi v sosednjih občinah. V Kamniku že vrsto let obiskujejo Dom za starejše občane, v letu 2017 pa je bil načrtovan še obisk Osnovne šole 27. julij in Cirius-a ter razstava Unicefovih punčk.

Zaključne prireditve ob koncu šolskega leta 2016/2017 v Osnovni šoli 27. julij v Kamniku so se, po dogovoru z učiteljico Janjo Križnik, udeležile Citrarke, ki jih vodi prof. Peter Napret in Češminke, plesalke ljudskih plesov, ki delujejo v sklopu Društva Lipa Domžale, Univerze za tretje življenjsko obdobje in Šole zdravja iz Domžal, pod vodstvo Bože Bauer. S svojim nastopom so popestrile program, ki so ga pripravili učenci in učiteljice ter vodstvo šole.

Nastop je bil zelo lepo sprejet, tako s strani učencev, njihovih staršev kot tudi učiteljev in učiteljic. Ravnateljica šole ga. Jasna Lampe se je zahvalila sodelujočim citrarkam, plesalkam, harmonikarki, kitaristu ter ostalim in jih povabila, da še pridejo in jim v prihodnje še popestrijo kakšno prireditev. Izročila jim je še skromno darilo, ki so ga izdelali učenci sami. Prisotni smo se razšli v prijetnem razpoloženju.

Pripravila: Marija Gornik Kugler, fotografije Branko Novak

Fotograf Osnovne šole 27. julija je objavil veliko fotografij na

https://photos.google.com