Jaz pa grem na zeleno travco… - zadnji šolski dan…

Objavljeno .

Konec šolskega lepa, zadnji majski dan smo se vse tri skupine likovnega krožka Lipe odpeljale na Gorenjsko, točneje v Škofjeloško hribovje v vas Zapreval. Tja sta nas prijazno povabila Peter in Ivanka Štalec. Peter skozi vse leto skrbi, da so naše slike v najlepših okvirih. Idilična Domačija zakoncev Štalec leži na slikovitem mestu sredi smučišča Stari vrh v vasi Zapreval, ki je obdana s prekrasnimi travniki.

Doživeli smo prekrasen, tople sprejem, ogledali smo si njuno galerijo z bogato zbirko slik. Narava nas je tako prevzela, da nas je večina odšla na sprehod po okolici, kjer smo nad vse uživali.

Nekaj utrinkov zaključnega šolskega dne si oglejte spodaj v albumu fotografij ...

Še pomembna obvestila:

Omenim naj, da bo v torek 5.6.2012 ob 19.00 uri otvoritev razstave likovnega natečaja »Zeleno, ki te ljubim zeleno« v Menačenkovi domačiji, kjer je sodelovalo kar nekaj Lipinih likovnikov in likovnic.

Vabilo naj velja tudi za odprtje slikarske razstave »Barvna iskanja« 1. skupine likovnega krožka Lipe, ki bo v četrtek 7.6.2012 ob 18.00 uri v prostorih NLB d.d., Poslovalnica Domžale 2, Ljubljanska c.82.

Ker smo v tej skupini res zelo aktivni, vas vabi Irena Osolnik na odprtje svoje razstave slik v Dom starejših občanov v Kamnik v ponedeljek 4.6.2012 ob 10.00 uri.

Angelca Dovžanova trenutno razstavlja v hotelu Krona v Domžalah, Nuša Lojen pa razstavlja v Knjižnici Domžale.

Vsi razstavljalci vabijo na ogled svojih del.

Zapisala: Binca LOMŠEK