Srečanje UNICEF-ovih prostovoljk

Objavljeno .

puncke dec2014V sredo, 3. decembra 2014 je UNICEF Slovenja povabil na prednovoletno srečanje vse skupine prostovoljk, ki delajo na projektu PUNČKA IZ CUNJ. Gostoljubje je ponudila U3žo Ljubljana, ki ima svojo prostore na Poljanski ulici 6.

Ob tej priložnosti so se kolegice iz skupine Mestna četrt Ljubljana-Center potrudile in pripravile prodajno razstavo svojih punčk, lepotice in lepotci so nas pričakali lepo opravljeni in nasmejanih obrazkov.

Pozdravni nagovor je imel izvršni direktor UNICEF Slovenija, Tomaž Bergoč, v katerem je poudaril, da smo se danes zbrali v zahvalo vsem nam, ki sodelujemo v programu PUNČKA IZ CUNJ, v počastitev letošnje 25. obletnice sprejema KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH  in, ker je 5. december DAN PROSTOVOLJSTVA, vse skupaj pa velika priložnost, da ponudimo naše Punčke v posvojitev.  Lahko smo zadovoljni, da so s projektom Punčka iz cunj posvojitelji doslej pomagali rešiti približno 17.500 otrok.

Našemu srečanju se je pridružil tudi UNICEF-ov ambasador, Lado Leskovar in s svojim petjem  popestril prijetno druženje.

POSVOJI PUNČKO IN REŠI OTROKA!

Nekaj utrinkov v foto galeriji:


Besedilo in fotografije: Mirjana Kavčič