Novice o dejavnostih in dogodkih v Društva Lipa Domžale iz let 2010, 2009, 2008 in zadnjih dveh mesecev 2007 so na starih spletnih straneh društva. Kliknite:

Novice 2010        Novice 2009       Novice 2007/2008

Opozorilo: ker so naši foto albumi shranjeni na googlovih strežnikih, na prekinitev teh povezav nimamo vpliva. Vendar si celotno zbirko fotografij lahko ogledate na  https://picasaweb.google.com/117343776576337274419

orn 2

Življenje je v kapljici vode

(dan odprtih vrat Centralne čistilne naprave Domžale-Kamnik 21.5.2011 in razstava slik Lipinih slikark)

Voda, brez okusa si, brez barve, brez vonja, ne moremo te določiti, okušamo te, pa te ne poznamo. Življenju nisi potrebna – ti si življenje!

Javno podjetje Centralna čistilna naprava Domžale-Kamnik je na široko odprla vrata vsem, ki jih zanima voda, njeno očiščenje  in vitalnost. Slikarke prve skupine likovnega krožka Lipe Domžale smo za to priložnost postavile na ogled svoja dela, ki so povezana z vodo. Žal na  otvoritvi s programom nismo bile prisotne vse, smo si pa malo kasneje z zanimanjem ogledale prav vse. Bile smo navdušene nad moderno urejenostjo in opremljenostjo podjetja, še posebej moramo pohvaliti organizacijo tega ogleda, prikazov in sprejema samega. Skratka vsestransko zanimivo za vsakogar, ki mu ni vseeno za to kapljico življenja.«

Zapisala in fotografirala Binca Lomšek

Fotoutrip iz prireditve si oglejte tukaj