Častna članica društva Lipa Ela Košir praznuje 90-letnico

Objavljeno .

Ela Košir

Kdo ne pozna čudovite učiteljice športne vzgoje Ele Košir?

Mnogi smo se z njo srečali pri telovadbi v osnovni šoli, pri organizaciji in vodenju številnih športnih prireditev in tekmovanj in pri TVD Partizanu Domžale. Z Elo smo pri vajah uživali mi, sedaj stari starši, naši otroci in vnuki in otroci vnukov. Petim generacijam je naša Ela privzgojila ljubezen do gimnastike in športa, predvsem pa do zdravega življenja, prijateljstva in tovarištva.

V Društvu Lipa Domžale je Ela Košir že leta 1999 pričela s kolesarjenjem in s telovadbo. Položila je temelje športno-rekreativne dejavnosti našega društva, ki se razvija in širi tudi na druge oblike.

Za svoje bogato in predano delo je leta 2004 prejela naziv častne članice našega Društva Lipa Domžale. Kljub visokemu jubileju je Ela Košir še vedno športno aktivna, kolesari, redno obiskuje prireditve našega društva in zna na neprisiljen način svetovati, kaj dodati ali spremeniti, da bi nam šlo bolje.

Draga Ela Košir, hvala ti za tvoje bogato delo med mladimi, med nami starejšimi in med prizadetimi. Hvala ti, da vedno najdeš prijazno besedo in dober nasvet.

Za tvoj življenjski jubilej ti iskreno čestitamo in želimo še veliko zdravih in zadovoljnih let.

Društvo Lipa Domžale: Marjan Ravnikar,
Metka Zupanek