Novice o dejavnostih in dogodkih v Društva Lipa Domžale iz let 2010, 2009, 2008 in zadnjih dveh mesecev 2007 so na starih spletnih straneh društva. Kliknite:

Novice 2010        Novice 2009       Novice 2007/2008

Opozorilo: ker so naši foto albumi shranjeni na googlovih strežnikih, na prekinitev teh povezav nimamo vpliva. Vendar si celotno zbirko fotografij lahko ogledate na  https://picasaweb.google.com/117343776576337274419

orn 2

Počitniško računalniško izobraževanje - uspešno končano

V ponedeljek, 1. avgusta, je svoje delo zaključila še zadnja skupina počitniškega računalniškega opismenjenja  pod vodstvom mentorja Janeza Mirnika. Ostale skupine so zaključile že v sredo, 27.julija, kar smo ovekovečili z ne preveč dobro GSM fotografijo.
Po vtisih sem vprašala mentorico Jožico Kokalj, ki je zapisala:
"Kot mentorici prostovoljki začetniškega računalniškega tečaja, v Lipi, Univerzi za tretje življenjsko obdobje v Domžalah, mi je podajanje znanja učencema zelo hitro minilo. Zato bom učenje še podaljšala v avgust in bomo nadaljevali v prostorih knjižnice Domžale. Vpisnica med prostovlojce diši po ravnokar vezani še prazni knjigi. Z začetniškim računalniškim tečajem sem opravila krst in upam, da sta bila učenca zadovoljna. "
Učenci smo veseli, da se je Metkina ideja udejanjila, za kar se ji zahvaljujemo, še posebno pa mentorjem - prostovoljcem, ki so nam nesebično podajali svoje znanje.
Prepričana sem, da bo marsikdo izmed nas jeseni med slušatelji računalništva.

Besedilo in fotografije: Mirjana Kavčič