Unicefove predstavnice na obisku v LIPI

Objavljeno .

unicef 201402V petek, 14.2.2014, na Valentinovo, so predstavnice UNICEF Slovenije obiskale delavnico naših prostovoljk v projektu PUNČKA IZ CUNJ. Ga. Polona Greif je pripeljala svojo naslednico za ta projekt, go. Majo Lampe, sicer že dolgoletno članico kolektiva Unicefa v Ljubljani, da se spozna z nami in me z njo. Z njima je bila tudi ga. Vesna, ki je zadolžena za prodajo punčk. V pogovoru, kjer se nam je pridružila tudi naša predsednica, ga. Metka Zupanek, smo na kratko nizali uspehe in trud pri tem delu za čim večjo pomoč otrokom Afrike. 

Ga. Polona Greif, do sedaj zadolžena za projekt, je pohvalila našo skupino, ki je prepoznavna po natančno izdelanih punčkah, prijaznega pogleda, predvsem pa zanimivih kreacij. Povpraševanje po naših punčkah je na vseh razstavno prodajnih akcijah veliko.

Novo zadolžena za projekt, ga. Maja Lampe je obljubila pomoč pri nabavi materiala in tudi bolj pogostne obiske. Poslala nam bo tudi  preglednico celotnega projekta v Sloveniji in našega deleža v njem.

Ker sta naši kolegici Milka Mezgec in Sonja Suhadolc ta dan častili za rojstni dan, smo se vsi skupaj ob dobrotah sladkali in prijetno družili.

Foto: M. Paternoster

Besedilo: M. Kavčič