Lipine Špelce razstavljene v BVD Tradingu na Brezovici

Objavljeno .

V veselem decembru 2013 so naše "Punčke iz cunj" bile spet povabljene, da se postavijo na ogled v prijetnih prostorih podjetja BVD na Brezovici pri Ljubljani.

Taka  priložnost nam je bila dana že četrtič  v trgovini s pozamenterijo, zadrgami, volno ter še mnogimi drugimi izdelki za ročna dela. Te prodajne razstave so dokaj uspešne in v veliko pomoč Unicefu pri zbiranju sredstev za humanitarne namene programa  "Posvoji punčko in reši otroka".

Kako je podjetja BVD medijsko podprlo razstavo punčk, pa si oglejte v nadaljevanju:

OB NAPOVEDANEM KONCU 4. RAZSTAVE »PUNČKE IZ CUNJ«

Odločitev je padla. Konca razstave ne bo! Vsaj za sedaj še ne. Punčke se pri nas počutijo dobro in vedno se kaj dogaja. Prihajajo novi in novi obiskovalci, si jih zvedavo ogledujejo in sprašujejo od kod prihajajo. Pogosto z njimi delijo spomine na otroštvo, na punčke kakršne so jim pred mnogimi leti izdelale njihove matere ali babice.
Pa tudi nam, BVD-jevcem je v njihovi družbi prijetno. Na vsakem koraku srečujemo njihove prijazne obrazke. Tako smo se navadili na ta tihi živ-žav, barvitost sadov ustvarjalnega navdiha žensk z zlatim srcem, da si enostavno ne znamo več predstavljati delovnika brez punčk.

Predvsem pa punčke ostajajo v našem varstvu zaradi vas dragi prijatelji, poslovni partnerji in obiskovalci razstave. Še naprej jih boste lahko obiskovali. In če bo prilika in bo v žepu ostajalo nekaj Eurov, bo vaša izbranka z veseljem odšla z vami. Saj še veste: vaše prispevke bomo posredovali UNICEF-u, ta pa jih bo namenil za cepljenje afriških otrok.

V času do novega leta se je 25 punčk stisnilo v objem posvojiteljev ali njihovih obdarovancev. 25 otrokom ste s tem omogočili cepljenje proti šestim nalezljivim boleznim in jih s tem obvarovali trpljenja ali celo smrti. Iskrena hvala vsem, ki ste pripomogli, da nam je to uspelo. Lepšega novoletnega darila si ne bi mogli želeti.

Drago Jenko

Sredstva namenjena za novoletne čestitke smo letos namenili medijski podpori razstave.

BVD Trading d.o.o.

Vodstvu kolektiva BVD Trading Brezovica se Lipovke zahvaljujemo za gostoljubnost,
VAS PA VLJUDNO VABIMO NA OGLED IN POSVOJITEV PUNČK.

Pripravila: Mirjana Kavčič