Prodajna razstava "Lipinih Špelc"

Od ponedeljka, 17. do petka, 21.decembra 2012, smo UNICEF-ove prostovoljke pri društvu LIPA Domžale pripravile prodajno razstavo punčk iz cunj, UNICEF-ovega programa,  "Posvoji punčko in reši otroka". Razstavo smo združili z "Boljšakom",  ki ga je pripravil Center za mlade Domžale, v pomoč  zbiranju sredstev za  "Dejanov objem".
Obe humanitarni prireditvi je gostil domžalski DOM  v svoji galeriji in sta se prijetno dopolnjevali tudi z obiskovalci. Izdelovalke punčk iz cunj smo se maksimalno potrudile, naredile številčno in oblikovno kar lep izbor punčk. Da je bila razstava prijetna, so potrdili tudi obiskovalci, kar so nekateri potrdili tudi z nakupom.
Časi niso prav rožnati in marsikomu je cena 20,- evrov prevelik zalogaj. a dobrotniki so še med nami. Prav prijetno presenečenje je  bila gospa, ki je posvojila kar tri punčke hkrati in pripomnila: "Ena bo ostala pri meni doma, dve pa gresta kot darilo v Dom starejših občanov, k mami  in teti". Torej, dvakrat plemenit namen! Hvala vsem!
Tudi me smo se odločile in svoj prispevek dodale k nabirki za "Dejanov objem".

Foto: M.Paternoster
Besedilo: M. Kavčič