Poslanica članom društva Lipa

Objavljeno .

Srečno 2021

Spoštovani mentorji, animatorji, člani, dragi moji sodelavci

Nenavadno leto je za nami in prav tako bo slovo od leta 2020, ki počasi zapira svoja vrata. Tradicionalno smo se od vseh dosedanjih let naše Lipe poslavljali s pogovori o naših uspehih, razpravljali o priložnostih, ki smo jih izkoristili ali tudi ne, ocenjevali svoje delo in se veselili uspehov in zadovoljstva naših študentov ter študentk in si osebno voščili ter privoščili vse dobro ob vstopu v posamezno novo leto.

Letos žal ne bo tako. Naša prijetna praznična srečanja ob koncu leta morajo namreč zaradi ukrepov, s katerimi naj bi čim prej premagali koronavirus, odpasti, ob tem pa upam, da uspehi in zadovoljstvo nas vseh, povezani z delom v naši univerzi, v okviru možnosti ostajajo ter bomo z njimi nadaljevali takoj, ko bo to mogoče. Veseli me, da se vsak po svoje, skupaj s člani posameznih skupin ter vodstvom Lipe, trudite, da stiki med nami ostajajo, ter da tako, kot tudi sam, težko čakate, da se naše izobraževanje, katerega pomemben del je tudi druženje, nadaljuje ter tudi v prihodnje ne prinaša le novih znanj in spretnosti, temveč tudi številne prijetne trenutke ter prijateljstva.

Zahvaljujem se vam prav za vse, s čimer ste doslej prispevali, da naša Univerza za tretje življenjsko obdobje – Društvo Lipa Domžale uspešno dela in lepša jeseni življenja vsem našim študentom in študentkam, s tem pa tudi vam, spoštovani mentorji in animatorji. Iskrena zahvala tudi vsem mojim sodelavcem v vodstvu Lipe.

Ob vstopu v leto 2021 vam želim prijetne prav vse praznične dni, predvsem pa vam ter vsem vašim bližnjim želim veliko zdravja, kar bo zanesljivo prispevalo k srečnim in uspešnim vsem dnevom v novem letu. Glede na naše dosedanje skupno uspešno delo pa, enako kot vi, upam, hkrati pa sem prepričan, da se kmalu srečamo v naših učilnicah in nadaljujemo skupaj začrtano delo – v zadovoljstvo in veselje nas vseh.

Prijetne praznične dni, polne topline, ter zdravje, nekaj sreče, veliko veselja in prijetnih trenutkov Vam želi ter vas pozdravlja

Marjan Ravnikar, predsednik