Članice Društva Lipa Domžale v Dom upokojencev Mengeš prinesle veselo razpoloženje

Objavljeno .

20180118 mengesKoncert, ki so ga v Domu upokojencev Mengeš priredile kitaristke skupine Val ter citrarke Planike, pod skrbnim vodstvom  mentorice Damjane Praprotnik, je potekal v četrtek, 18. januarja 2018. Članici Literarnega krožka društva LIPA – Univerze za tretje življenjsko obdobje Domžale Janka Jerman in Marija Dodič, kateri sta  z prijetnimi recitacijami in zgodbami iz časov, ki so že daleč za nami popestrili koncert.

Marjan Ravnikar, predsednik Društva Lipa Domžale, Univerze za tretje življenjsko obdobje, je na začetku pozdravil obiskovalce koncerta, po koncertu pa se je vsem zahvalil za močne aplavze, ki so bili namenjeni nastopajočim. Za zaključek so nastopajoči in stanovalci doma skupno zapeli še pesmi Mi se imamo radi ter Slakovega Čebelarja.

Ob zaključku smo si bili vsi prisotni enotnega mnenja, da takšni nastopi kot je bil danes nastop Literarnega krožka, kitaristk in citrark Društva Lipa Domžale - Univerze za tretje življenjsko obdobje v Domu upokojencev Mengeš prinese kar nekaj veselja med njihove stanovalce, ki so večnamensko dvorano doma napolnili do zadnjega kotička.

Takšna druženja imajo predvsem humanitarni namen, saj stanovalcem v domovih za ostarele popestrijo njihov vsakdanjik.

Spodnji video je posnel Miro Pivar, spletni portal Domžalec, in je objavljen na YouTube.

Prispevek o prireditvi z nekaj fotografijami je objavljen tudi na potralu Domžalec TUKAJ


webstat admin