Ekskurzija Passau - Regensburg – Linz (13. do 15. oktobra)

Objavljeno .

Preloženo na 13. do 15. oktober

1. DAN SLOVENIJA - SALZBURG - PASSAU (večerja, nočitev)
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Nadaljevanje potovanja do romantičnega Passaua. Ogled mesta, ki leži na stičišču treh rek, kar mu daje še poseben čar. Ogledali si bomo katedralo, staro mestno hišo, itd. Nastanitev v mestu ali v okolici. Večerja in nočitev.

2. DAN PASSAU - REGENSBURG (zajtrk, večerja, nočitev)
Zajtrk in vožnja do enega najstarejših nemških mest, ki se lahko pohvali z rimsko preteklostjo. Mesto je polno samostanov in cerkva, med katerimi prav gotovo izstopa imenitna gotska katedrala Sv. Petra. Sprehodili se bomo skozi ozke ulice neverjetno ohranjenega srednjeveškega mesta s palačami bogatih trgovcev, cerkvenih knezov, in obrtnikov. Mesto je ravno zaradi ohranjenosti srednjeveškega mestnega jedra, ki se skozi stoletja ni skoraj nič spreminjalo, od leta 2006 na Unescovi listi kulturne dediščine. Po ogledu vožnja nazaj v Passau. Večerja in nočitev.

3. DAN PASSAU - LINZ - SLOVENIJA (zajtrk)
Po ne prezgodnjem zajtrku vožnja z ladjico po Donavi, kjer se nam bodo odpirali lepi pogledi na neokrnjeno naravo. Prihod v Linz - kulturno prestolnice Evrope v letu 2009. Ogled mestnih znamenitosti. Sprehod skozi mestno središče in nekaj prostega časa. Povratek proti Sloveniji in prihod domov v nočnih urah.

CENA (na osebo): 236 € min. 45 potnikov oz. 258 € min. 35 potnikov

CENA VKLJUČUJE:

  • avtobusne prevoze po programu,
  • dva polpenziona v hotelu 3*,
  • vožnja z ladjico po Donavi od Passau –a do Linza,
  • zunanje oglede,
  • spremstvo in organizacijo izleta.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 40 €, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini 6€, riziko odpovedi 12€. MOŽNA DOPLAČILA na poti: muzeji in galerije 5 – 15 €.
Splošni pogoji in navodila za potovanje s TA PALMA so sestavni del programa in so na voljo na naših prodajnih mestih ter na spletni strani www.palma.si.

Za prijavnico kliknite TUKAJ

eks de at 2017 1

eks de at 2017 2

eks de at 2017 3


webstat admin